Deals

De beste deals van Merken Mania bij MediaMarkt op een rijtje

MediaMarkt korting
©iStock
Ben je klaar om deals te scoren? Mediamarkt's Merken Mania is hier en brengt de beste deals binnen handbereik.

Voor koopjesjagers is de aankomst van Merken Mania bij MediaMarkt als een droom die uitkomt. Van 4 tot en met 10 september kan je profiteren van flinke kortingen op al je favoriete merken.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, of misschien wel een upgrade voor je home-cinema, Merken Mania bij MediaMarkt is waar je moet zijn. Dit is het moment om die langverwachte aankoop te doen en jezelf te trakteren op de nieuwste technologische hoogstandjes. En laten we eerlijk zijn: wie houdt er niet van om geld te besparen terwijl ze hun verlanglijstje afvinken?

Dit zijn de 5 beste deals van Merken Mania bij MediaMarkt

  1. 55-inch Philips 4K Oled-televisie (55OLED837/12)
  2. PlayStation 5 (825 GB) en PS5 DualSense controllers
  3. Apple iPhone 14 (128 GB)
  4. Samsung Cinematic Q-series home cinema-systeem (HW-Q990B)
  5. Samsung Galaxy Watch 4 (SM-R860NZDAEUB)

55-inch Philips 4K Oled-televisie (55OLED837/12) – van €1999 voor €1447

Deze 55-inch 4K OLED-TV van Philips is een echt pareltje in de wereld van home entertainment. Met zijn adembenemende beeldkwaliteit en verbluffende kleurweergave is het alsof je je favoriete films en series opnieuw ontdekt. In meeste woonkamers is een tv van 55 inch de ideale grootte. Vind je deze toch net te groot of te klein? Dan kan je kiezen voor de 48-inch- of 65-inchvariant die trouwens ook te koop zijn met een grote korting.

Het is geen goedkope TV, maar je kan hem nu wel in huis halen met €552 korting.

PlayStation 5 (825 GB) – van €549 voor €464

De nieuwste console van Sony, de PlayStation 5, kwam eind 2020 op de markt en leek wel onverkrijgbaar. Door chiptekorten was het moeilijk om een PS5 in huis te halen, maar gelukkig ligt die tijd nu (grotendeels) achter ons. Je kan nu zelfs een PlayStation 5 kopen met fikse korting. Mocht je er nog een willen aanschaffen: nu is het moment.

Naast de PlayStation 5 zelf, zijn de controllers ook in afprijzing. Je kan nu DualSense Controllers in huis halen voor €49 per stuk i.p.v. de gebruikelijke €69,99.

Apple iPhone 14 (128 GB) – van €919 voor €855

De iPhone 14 is momenteel het nieuwste model in de Apple smartphone lijn en, naast de iPhone 14 Pro, de krachtigste 6,1-inch Apple-smartphone die je kunt vinden. Je kan de iPhone 14 nu kopen voor €855 met dank aan MediaMarkt’s Merken Mania.

Samsung Cinematic Q-series home cinema-systeem (HW-Q990B) – van €999 voor €899

Ervaar een meeslepende audiobeleving met het Samsung Cinematic HW-Q990B Home Cinema Systeem. Laat je onderdompelen in draadloos surroundgeluid dat je recht in het midden van de actie plaatst en transformeer je woonkamer tot een ware bioscoop.

Het home cinema-systeem wordt geleverd met soundbar, subwoofer en twee achterluidsprekers – en voor €100 minder dan gewoonlijk!

Samsung Galaxy Watch 4 (SM-R860NZDAEUB) – van €159 voor €133

De Samsung Galaxy Watch 4 40 mm is een veelzijdige smartwatch die je ondersteunt bij het onderhouden van een gezonde levensstijl. Het monitoren van je gezondheid wordt al snel een dagelijkse gewoonte, wat bijdraagt aan je algehele welzijn. Bovendien is deze slimme wearable uitgerust met een vernieuwd besturingssysteem en een uitgebreide reeks aan slimme functies.

De Galaxy Watch 4 is verkrijgbaar in zowel een zwarte als roze uitvoering en zijn allebei verkrijgbaar aan een fikse korting.

Sla snel je slag

De “Merken Mania” solden lopen nog tot en met zondag 10 september, dus wees er snel bij als je wilt profiteren van de lagere prijzen. Vergeet niet dat er naast bovenstaande deals nog tal van andere koopjes te ontdekken zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business