Deals

Bespaar flink op Sonos-speakers met de Sonos-zomerdeals

Era 300 app iOS
© Sonos
Vlak voor de zomer écht van start gaat en de eerste bal op het EK wordt afgetrapt, heeft Sonos scherpe deals klaarstaan op diverse speakers. Dit zijn onze favoriete Sonos-deals bij Coolblue.

Het kan je niet ontgaan: de start van het EK voetbal nadert met rasse schreden. Bij Coolblue hebben ze daar allerlei EK-deals voor klaarstaan. Ontdek in onze EK-toplijst welke aanbiedingen je écht niet mag missen. Sonos is er ook bij met zomerse deals, en dat gaat zeker niet alleen om de duurste soundbars zoals de Arc. Ook Era-speakers en zelfs de draagbare Sonos Move 2 koop je tijdelijk voor een scherpe prijs.

Meeslepende audiobeleving

Geniet optimaal van het EK met een perfecte afstemming tussen audio en beeld. Voor topkwaliteit audio moet je zeker de thuisbioscoopproducten van Sonos bekijken. De prijs is voor veel mensen normaliter een belemmering om deze speakers aan te schaffen, maar dat probleem is nu (deels) opgelost. Zo kost de krachtige Arc-speaker nu slechts 799 euro. De Sub G3 is met 719 euro ook flink goedkoper geworden. Wil je ze allebei? Dan is de Arc 3.1-bundel nóg voordeliger.


Deals Sonos
Je kan ook besparen op bundels – © Sonos

Kortom: je kan flink besparen op de de Arc en Sub G3. Voor wie wat minder te besteden heeft, zijn er ook mooie kortingen op de Beam Gen 2 en de Ray.

Bespaar ook op draagbare audio

Niet alleen soundbars zijn in de aanbieding. Ook de Era-reeks is nu scherper geprijsd. Zo koop je de Era 100 voor 219 euro in plaats van 279 euro. Voor de krachtige Era 300 betaal je bij Coolblue nu 399 euro, in plaats van 499 euro.

Liever audio onderweg? Bekijk dan de Move 2 (€369) of de Roam (€159). Zo ben je meteen voorbereid op de zomer die hopelijk nog gaat komen.

Sla je slag! Wacht niet te lang, want het is niet bekend hoe lang deze deals lopen. Voor de Roam geldt waarschijnlijk: op is op, want de opvolger is al aangekondigd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business