Deals

Scoor nu twee Sonos Era 100-speakers voor €407

Sonos Era 100 bediening
© Sonos
Is je oude Sonos Play:1 of One aan vervanging toe of wil je simpelweg kennismaken met het Sonos-ecosysteem? Dat kan nu fors voordeliger met deze Sonos Era-bundel.

Sonos kondigde vorig jaar de Era 100 aan als opvolger van de inmiddels verouderde One. De Era 100 biedt onder meer een ruimtelijker geluid dankzij twee tweeters. De woofer is bovendien iets groter geworden, waardoor ook de basrespons geoptimaliseerd kon worden. Vergeleken met de Play:1 en de ‘recentere’ One, is de audiokwaliteit aanzienlijk verbeterd.

Koop je er twee, dan geniet je zelfs van nog betere audiokwaliteit: de twee speakers kunnen de verschillende audiokanalen (links en rechts) dan immers verdelen. Uiteraard kun je de Era 100-speakers ook gebruiken als achterkanaal in een homecinema-opstelling, met bijvoorbeeld een Sonos Beam- of Ray-soundbar, maar dat werkt ook met de Sonos Amp.

Geniet van bundelkorting

Bij de introductie van de Sonos Era 100 in 2023 kostte de speaker nog 279 euro. Inmiddels zijn de prijzen flink verlaagd. Bij Coolblue kost de Era 100 nog slechts 219 euro. Koop je er twee voor een stereo-opstelling, dan bespaar je zelfs nog iets meer en betaal je slechts 407 euro (of 203,50 euro per stuk). Je hebt keuze uit wit en zwart: beide varianten komen met bundelkorting.

coolbluedealssonossonos era 100

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen