Deals

Tenways biedt flinke kortingen op de CGO600 e-bike

Tenways dealtip
© Tenways
Tenways heeft momenteel verschillende deals op de CGO600, zijn instap-stadsfiets. Je krijgt nu tijdelijk tot 400 euro korting én gratis spatborden.

De Tenways CGO600 is inmiddels een van de populairste elektrische stadsfietsen, mede dankzij de vloeiende MiVice-achterwielmotor én zijn scherpe prijs. De e-bike kost namelijk slechts 1.599 euro. Vergelijk dat met stadsfietsen van Cowboy (vanaf 2.699 euro) en Veloretti (3.299 euro), en het wordt duidelijk waarom de CGO600 zo’n groot succes is. Vind je 1.599 euro nog steeds te duur? Dan hebben we goed nieuws voor je: er loopt namelijk een actie waarbij je de e-bike voor slechts 1.199 euro kunt kopen, met 400 euro korting dus.

Scoor de CGO600 met 400 euro korting én gratis accessoires

Daarbij geldt wel een beperking: alleen de CGO600 in Lime Green (maten M tot XL) koop je nu met die 400 euro korting. Voor bestuurders die de XL-versie (vanaf 1,87 m) nodig hebben, geldt een uitzondering op die regel: zij kunnen uit alle kleuren kiezen, mits deze op voorraad zijn. Wil je liever een andere kleur en heb je geen XL-fiets nodig? Dan krijg je alsnog 300 euro korting op de CGO600 en kost hij je dus 1.299 euro.

Welke versie je ook kiest: tijdelijk komt hij standaard met spatborden en een standaard. Let op, je moet deze extra’s zelf verzilveren door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zodra dat geregeld is, blijven je kleren ook schoon tijdens het fietsen.

Wat heeft de CGO600 jou te bieden?

Zoals gezegd staat de elektrische stadsfiets bekend om de soepele MiVice-achterwielmotor met 40Nm-koppel (250 watt vermogen). Daarnaast biedt de e-bike een bereik van zo’n 70 km, lekbestendige CST-banden, Tektro-schijfremmen en een onderhoudsarme Gates-tandriem. Deze riem vereist geen onderhoud, behalve dat je hem na zo’n 20 tot 30.000 kilometer moet vervangen.

Uitgelicht artikel Tenways CGO600 Tenways CGO600 review: soepele urban e-bike

Verder is het ideaal dat de fiets werkt met de Tenways-app, waarin je alle ritstatistieken terugvindt en ook meteen onderhoud voor de fiets kunt inplannen. Vind je het bereik te beperkt? Daarvoor biedt Tenways een oplossing met de afneembare en los verkrijgbare range-extender.

e-biketenwaystenways cgo600

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen