Nieuws

Muziek en films uploaden naar Google Docs

Google maakt het mogelijk om meer dan alleen Google-documenten met elkaar te delen, en om grote bestanden op te slaan in Docs.

 

Google is een groot voorstander van alles online doen. Zijn aankomende besturingssysteem Chrome OS is het bewijs. Dit platform ondersteunt enkel online activiteiten. Niet gek dat de zoekgigant de functies van zijn clouddiensten uitbreidt zodat het pakket steeds rijker en aantrekkelijker wordt.

[related_article id=”158901″]

Delen
Zo heeft de fabrikant Google Docs onder handen genomen. Dat slikt nu alle formaten, waardoor het mogelijk is om ook muziek, films, foto’s en zipbestanden te delen. Omdat de meeste bestanden in Docs tot 250 MB groot mogen zijn, is het eenvoudiger om via deze weg bestanden met elkaar te delen. Een bijlage in Gmail kan namelijk slechts een tiende aan. Volgens de makers is het ook handig omdat je geen usb-stick meer hoeft mee te nemen.

Bewaren
De opslagcapaciteit om bestanden te bewaren is beperkt tot 1 GB voor bestanden die niet geconverteerd zijn naar een Google Doc. Extra ruimte kan binnenkort worden gehuurd worden voor 25 dollarcent per gigabyte per jaar. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business