Nieuws

Pizza bestellen en betalen met Hyves

Met de betaaldienst MyOrder kunnen leden van Hyves vanaf maart via het netwerk een pizza bestellen bij New York Pizza, of een hotelnachtje boeken bij Van der Valk.

De mogelijkheden zullen talrijker worden naarmate het aantal aangesloten commerciële partijen vergroot. Thomas Brinkman van MyOrder twijfelt er niet aan dat dit zal gebeuren, omdat het bereik van Hyves zeer groot is.

Werking
MyOrder is een betaalsysteem dat gebruikmaakt van Minitix van de Rabobank. De toepassing ontvangt via Hyves de bestellingen en koppelt dit meteen aan de kassa’s van de horecazaak. Na de bestelling geeft MyOrder opdracht aan je Minitix-account om het verschuldigde bedrag over te maken naar de begunstigde. Zo’n account kan iedereen openen.

Geld uitwisselen
Naast bestellen en betalen via MyOrder in de horeca is het mogelijk om samen een pot te maken voor bijvoorbeeld een avondje stappen. Hiervoor heb je een Hyves-portemonnee nodig (verloopt eveneens in samenwerking met de Rabobank). Je moet dan eenmalig een iDEAL-transactie doen. Vanaf dan is met de applicatie mobiel of via het web bestellen en betalen mogelijk.

Mobiele applicatie
Met je mobiel betalen via MyOrder kan al langer in een beperkt aantal horecagelegenheden in Nederland. De applicatie download je gratis via de website, vervolgens selecteer je het restaurant of café en bestel je. Deze bestelling wordt automatisch naar het kassasysteem gestuurd en naar je mobiele portemonnee. Het bespaart je gehannes met contant geld en wachten op de ober. 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business