Kaspersky-support voorlopig in Engels

De Russische computerbeveiliger Kaspersky Lab gaat de klantenservice in ons land overnemen van de lokale franchisenemer, Kaspersky Lab Benelux.

Concreet wil dat zeggen dat de support voorlopig wordt overgenomen door de kantoren in andere landen. Voor Nederlandstaligen betekent dit voorlopig wel dat de ondersteuning in het Engels zal gebeuren.

Kaspersky Lab Benelux kreeg sinds 31 december geen toegang meer tot het licentiesysteem van het Russische beveiligingsbedrijf. Intussen is bekend dat deze het contract met de Benelux-franchisenemer eenzijdig heeft opgezegd.

Geen commentaar
In het persbericht zegt Kaspersky Lab dat de overeenkomst met de Benelux-partner werd beëindigd “als gevolg van stelselmatige schendingen door de partner”. Wat die schendingen precies zijn, blijft echter geheim.

Als we bellen met de Duitse woordvoerster van het Europese hoofdkantoor, krijgen we namelijk te horen dat zij daar niet op in kan gaan. Dat komt volgens haar doordat de rechtszaak met de voormalige Benelux-partner nog niet is afgehandeld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business