Bol.com is in België op zoek naar webmasters die spullen willen verkopen via hun eigen website. Het past in het plan van de onlineshop om in België door te breken. In de zomer van vorig jaar maakte de Nederlandse webwinkel bekend actiever te willen worden in België. Men ging meer Belgische betalingsmogelijkheden aanbieden en kortte […]


Bol.com is in België op zoek naar webmasters die spullen willen verkopen via hun eigen website. Het past in het plan van de onlineshop om in België door te breken.

In de zomer van vorig jaar maakte de Nederlandse webwinkel bekend actiever te willen worden in België. Men ging meer Belgische betalingsmogelijkheden aanbieden en kortte de levertijden fors in.

2,5 tot 8 procent
Nu zoekt Bol.com Belgische partners voor een partnerprogramma. Wie boeken, cd’s of dvd’s op zijn website aanbiedt, krijgt per verkocht item een commissie. Die kan tussen de 2,5 en 8 procent liggen.


Als partner heb je zelf geen bijkomende kosten. Wel moet je configureren welke producten van Bol.com op je site komen door categorieën te selecteren en in te stellen hoeveel producten er in een lijst mogen staan. Je krijgt dan een code die je op je eigen website plakt.