Nieuws

Thule Crossover-rugzak

Bij de naam Thule denk je spontaan aan dakkoffers en bagagedragers. Daar mag je vanaf nu ook laptoptassen aan toevoegen.?

Net als de meeste spullen van Thule is deze Crossover vooral bijzonder functioneel. Je kan ermee naar het werk gaan, maar hij is net zo geschikt voor een uitstapje.

Aan opbergvakken blijkt in elk geval geen gebrek. Vooraan zitten twee ruime compartimenten voor kleinere spullen, voorzien van draagnetjes om alles op zijn plaats te houden. Achteraan zit een groot gewatteerd vak voor je laptop (tot 17 inch) en je documenten, twee zijzakken voor drankflesjes en bovenaan een deukbestendig SafeZone-compartiment voor je zonnebril, je smartphone of andere fragiele dingen.

Heb je toch meer plek nodig in de tas zelf, dan haal je dit compartiment er gewoon uit.

Handvatten genoeg
Achteraan bevinden zich aangenaam zittende riemen om de tas op je rug te dragen, en bovenaan zit een stevig handvat. Om een mij vooralsnog onbekende reden zit er ook onderaan een handvat, maar zoals ze in Olen zeggen: “Beter een handvat te veel, dan een te weinig.” De buitenkant is vervaardigd uit waterbestendig nylon, wat in eigen land wel eens van pas kan komen.

Gelukkig is het tijdens mijn test aan het regenen, zodat ik meteen de waterbestendigheid kan controleren, en goedkeuren. De talrijke ritssluitingen zijn aan het uiteinde voorzien van zacht blauw plastic. Hierdoor zijn ze niet alleen makkelijk te openen, maar het zorgt ook voor een subtiel, kleurrijk accent. Het grote logo, het handelsmerk van Thule, vind ik dan weer net iets minder subtiel.

De Thule Crossover-rugzak is verkrijgbaar via de Apple Store, voor een stevige 99,95 euro. De Messenger Bag, in dezelfde lijn, is 10 euro goedkoper.

Thule Crossover
Prijs: 99,95 euro (april 2011)

PRO: stevig en waterbestendig, handige opbergvakken.
CONTRA: niet goedkoop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business