Twitterverbod op huwelijk Willam en Kate

Wie hoopt op celebritytweets tijdens het huwelijk van prins William en Kate Middleton moeten we teleurstellen. Alle gsm-signalen worden geblokkeerd.

Het Britse koninklijk huwelijk zal morgen in Westminster Abbey worden bijgewoond door 1.900 gasten. Om te voorkomen dat sommigen van hen zitten te twitteren tijdens de ceremonie, wordt het signaal geblokkeerd volgens Yahoo. Ook aan zenders die de viering uitzenden is gevraagd om niet te concentreren op gasten die met hun telefoon bezig zijn.

Niet alleen Twiter
De blokkering zou er komen op verzoek van de Britse koninklijke familie en wordt aan Yahoo bevestigd door de Britse politie. Uiteraard gaat het niet alleen om Twitter. Men wil ook voorkomen dat het meest mediagenieke huwelijk van de laatste dertig jaar wordt onderbroken door de beltoonversie van God Save The Queen.

Fans van de Britse monarchie kunnen het huwelijk vrijdag volgen op verschillende televisiezenders, of zelfs live op YouTube. Wie intussen al lang zijn buik vol heeft van alle heisa is vrijdag meer dan welkom op ZDNet. We beloven u plechtig dat dit het enige en laatste* bericht is over het huwelijk.

*Tenzij Kate Middleton tijdens de viering een witte iPhone bovenhaalt.

Update 29 april, 16.30 uur:
Volgens The Register ontkent de Britse politie dat gsm-signalen in de kerk worden geblokkeerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business