Nieuws

iPhone-app vergroot borsten

Benieuwd hoe je vriendin eruit zou zien met grotere borsten? Geef haar dan een iPhone met de app iAugment en deel het resultaat op Facebook.

Elizabeth A. Kinsley, een plastisch chirurg uit New Orleans, kwam op het idee deze gratis applicatie te lanceren voor vrouwen die een borstvergroting overwegen. "Veel klanten vragen me welke cupmaat de beste is voor hen en willen weten hoe ze er na de ingreep zullen uitzien. Dankzij iAugment kunnen ze thuis kijken of ze überhaupt wel enkele cupmaatjes meer willen", zegt ze.

[related_article id=”161563″]

Wil je dit zelf ook uittesten? Het enige wat je moet doen is een duidelijke foto van borsten nemen, bij voorkeur met toestemming. Heb je als man geen paar voorhanden dan kan je ook andere lichaamsdelen vergroten, zoals de YouTuber in bovenstaand filmpje demonstreert.

Je selecteert een foto in de app en markeert de borsten. Ten slotte kies je uit een van de zeventien mogelijke implantaten, gaande van 210cc tot 690cc. Tevreden met het resultaat? Dan kan je de foto delen op Facebook.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business