Nieuws

ISOBuddy 1.1.1.3

O [download_file] p internet kan je voor heel wat software terecht in de vorm van een beeldbestand. Vaak heeft dat de extensie iso, maar er zijn ook andere formaten. ISOBuddy helpt je die naar iso te converteren en/of naar een cd of dvd te branden.

Haal je in ISOBuddy een iso-bestand op dan heb je slechts één optie: het bestand naar schijf branden. Je hebt er dus niet langer een afzonderlijk brandprogramma voor nodig. Overigens kan je vanuit ISOBuddy een herschrijfbaar schijfje ook eerst wissen.
ISOBuddy kan echter ook met andere formaten overweg, met name: gi (GlobalImage), nrg (Nero), cdi (DiscJuggler), mdf (Alcohol), img (CloneCD), b5i en b6i (Blindwrite), pdi (Pinnacle Instant), bin (CDRWin), ccd (Clone CD) en dmg (Apple Disk Image).
Deze beeldbestanden kan je eveneens naar cd/dvd branden, maar ook omzetten in het meer universele ‘iso’-formaat. Dat kan handig zijn, want er zijn diverse gratis tools die zo’n iso-bestand direct kunnen inlezen of zelfs virtualiseren, net alsof je je systeem hebt opgestart van cd/dvd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business