Nieuws

Outpost Security Suite Free 7.1.1

[download_file] Wie veilig het internet op wil, kan tegenwoordig niet zonder beveiligingstools. Een firewall is een absolute vereiste en dat geldt ook voor een antimalwareprogramma. Outpost Security Suite combineert verschillende beveiligingstechnieken in één handig pakket.

Bij het installeren van Outpost Security Suite moet je wel even opletten dat je niet ongewild mee de Babylon-software installeert: vinkjes verwijderen dus. Een registratie is vereist als je onbeperkt met het programma aan de slag wil.
Vier componenten
In de gratis variant van deze suite vind je een viertal componenten terug: een firewall, antimalware, antileak en antispam.
De firewall werkt in twee richtingen: naast binnenkomende pakketten controleert een automatische leermodus uitgaande verbindingen. De firewall is echter niet de meest gebruiksvriendelijke.
De antimalwaremodule werkt, als je dat zo hebt ingesteld, ook in realtime. Je kunt bovendien binnenkomende en uitgaande mails op mogelijke malware laten scannen.
Antileak dan weer monitort voortdurend je systeem en reageert bij mogelijk verdachte activiteiten. Bijvoorbeeld wanneer software je toetsaanslagen tracht te loggen, bij pogingen tot directe schijftoegang of wanneer bepaalde processen worden uitgeschakeld.
Ten slotte is er nog de antispammodule, waarbij je zelf aangeeft welke van de ondersteunde mailprogramma’s gemonitord worden: Outlook, Outlook Express/Windows Mail en/of The Bart. Via een schuifbalk geef je aan hoe streng de beoordeling moet zijn. Hoe strenger, hoe meer kans ook op valse positieven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business