Nieuws

Mobile Vikings telt 50.000 gebruikers

Minder dan drie jaar na de lancering telt ons land vijftigduizend "mobile vikings". Volgend jaar hoopt de virtuele operator het ledenbestand te verdubbelen.

Mobile Vikings, dat gebruikmaakt van het netwerk van Base, biedt sinds 1 februari 2009 zijn diensten aan op de Belgische markt. Van bij de start bood de operator een prepaidformule aan met gratis mobiel internet.

Gebruikersgemeenschap
Van reclame in het straatbeeld, op radio of televisie zal je Mobile Vikings niet kennen. Het bedrijf uit Hasselt zet bijna exclusief in op zijn gebruikersgemeenschap, en dat loont. Maar liefst 68% van de nieuwe gebruikers werd aangedragen door een bestaande klant. En jaarlijks verlaat slechts 6% van de gebruikers Mobile Vikings.

[related_article id=”161563″]

In een blogpost naar aanleiding van de mijlpaal van de 50.000ste klant, belooft algemeen directeur Frank Bekkers de Mobile Vikings dagelijks een uur gratis mobiel bellen naar andere leden indien vóór 30 juni van volgend jaar het ledenaantal verdubbeld is.

Om bestaande klanten extra te motiveren om vrienden lid te maken, verhoogt de mobiele operator tijdelijk zijn beloning. Wie vóór 18 oktober 2011 een nieuwe Viking aanbrengt, krijgt 300 tegoedpunten, het dubbele van normaal dus. Per 150 punten kan je je beltegoed opladen voor 15 euro.

Viking Talk
Vorige week kondigde Mobile Vikings zijn voip-applicatie Viking Talk aan. Daarmee wil het het Belgische telecomlandschap hertekenen. Eender wie in België met een Android-smartphone of iPhone kan de app downloaden en intekenen voor een van de tariefplannen. Zo kan je goedkoop bellen via wifi, 3G en edge. 

De virtuele operator koestert ook plannen om uit te breiden naar Duitsland en andere Europese landen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business