Nieuws

Orange bevestigt komst ZTE San Francisco II

De Britse provider Orange bevestigt dat de opvolger van de populaire ZTE San Francisco eraan komt. De goedkope smartphone is vanaf eind november te koop in Groot-Brittannië.

Orange zette eerder deze week per ongeluk een pagina online met informatie over de ZTE San Francisco II. De productpagina werd snel weer offline gehaald, maar nu bevestigt het telecombedrijf in een filmpje dat de telefoon in aantocht is.

[related_article id=”152275″]

Ook de gelekte specificaties blijken te kloppen. De San Francisco II (ook bekend is als de ZTE Crescent) krijgt een ARM11-processor van 800 MHz, een 3,5 inch WVGA-scherm, een 5 megapixelcamera, 512 megabyte RAM-geheugen, en hij zal draaien op Android 2.3.5.

Net zoals bij de eerste San Francisco is vooral de prijs bijzonder interessant. In Groot-Brittannië verkoopt Orange de telefoon als prepaidmodel (lees: zonder simkaartbeperking) voor 99 pond, zo"n 115 euro. Wie de komende weken in Engeland is, kan zo relatief goedkoop een Androidtoestel op de kop tikken. Orange gaat het toestel zowel in de winkel als online verkopen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business