Nieuws

HTC kondigt Butterfly S met Snapdragon 600 aan

HTC heeft vandaag in Taiwan de HTC Butterfly S aangekondigd, een nieuwe smartphone met een Snapdragon 600-chipset, 5 inch-scherm en een flinke accu.

Het nieuwe toestel draait op een Snapdragon 600-chipset, geklokt op 1,9 GHz in combinatie met 2 GB RAM-geheugen. Dit is dezelfde chipset die in de HTC One wordt gebruikt, alleen is deze hoger geklokt en zou dus in theorie betere benchmarkresultaten moeten behalen.

Verder zien we een 4 ultrapixelcamera aan de achterzijde, een 2,1 megapixelcamera aan de voorzijde en 16 GB opslag die eventueel uitgebreid kan worden met een microSDkaart.

HTC lijkt te luisteren naar de gebruikers en heeft gekozen voor een 3200 mAh-accu, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note II. Dit zorgt er wel voor dat het toestel 160 gram weegt, redelijk veel vergeleken met andere smartphones. Daarnaast zal de Butterfly S draaien Jelly Bean, al is niet bekend welke versie dit zal zijn.

[related_article id=”161563″]

De HTC Butterfly S zal vanf juli beschikbaar zijn in Taiwan. Of de HTC Butterfly S naar Nederland en België komt is niet bekend; zijn voorganger was pas vele maanden na introductie hier beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business