Nieuws

Amerikanen mogen oude iPhone inleveren voor korting nieuwe

In de Verenigde Staten begint Apple met een inruilprogramma: je oude iPhone levert een korting op bij de aanschaf van een nieuw toestel. De voorwaarden zijn streng en de korting hangt af van de staat van je telefoon.

Apple start met een inruilprogramma voor iPhones. Gebruikers kunnen de winkel binnenstappen met hun telefoon en weer buitenstappen met een nieuwe. Als ze tenminste extra geld ophoesten, want de oude iPhone is niet zo veel meer waard als de nieuwe. Met het programma hoopt Apple klantenloyauteit af te kopen, zodat mensen al sneller geneigd zijn bij de iPhone te blijven.

Als je met je iPhone een winkel binnenloopt, moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet je eerst bewijzen dat je oude iPhone nog werkt en dat hij geen waterschade heeft. Het toestel aanzetten is genoeg om te bewijzen dat ie in orde is.

[related_article id=”158256″]

De medewerkers van Apple voeren dan in een berekenmodule details over de inruil-iPhone in. Die houdt rekening met de staat van het scherm, de kwaliteit van je telefoon en andere details. Je krijgt dan te horen hoeveel die oude telefoon nog waard is volgens Apple, waarna je het aanbod kan afslaan of aannemen.

Als je je oude telefoon achterlaat, moet je de opbrengst ervan wel meteen daar spenderen aan een nieuwe iPhone. Niets anders, op geen enkel ander moment.

Oh ja, je moet ook nog een Amerikaans telecomcontract met een iPhone hebben. Pech dus voor de Europeanen die hun telefoon willen inruilen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business