Nieuws

Cover: slim ontgrendelscherm voor Android

Cover plaatst apps op het ontgrendelscherm van je Androidtoestel, afhankelijk van wat je nodig hebt en waar je bent.

De grootste troef van Android is de aanpasbaarheid van het platform en de Google Play Store staat dan ook bol van de apps die je toestel efficiënter maken.

Cover is vandaag in de Play Store verschenen en belooft je ontgrendelscherm slimmer te maken door “de juiste apps op het juiste moment” aan te bieden.

[related_article id=”158901″]

De app detecteert je veelgebruikte apps en plaatst die op het ontgrendelscherm van je smartphone of tablet, waar ze meteen toegankelijk zijn. Bovendien houdt Cover rekening met je locatie en het tijdstip van de dag om andere apps aan te bieden. De app bewaart profielen voor thuis, op het werk, in de auto of elders.

Door vanaf het app-icoon deels naar rechts te vegen, kan je snel een blik erop werpen of je kan de app openen door helemaal door te vegen naar de rechterrand van het scherm. Cover voegt bovendien nog een nieuwe optie toe om te multitasken: wanner je op de rechterbovenhoek van het scherm drukt, verschijnt er een lijst met de apps die je het meest gebruikt.

Cover werkt momenteel het best wanneer je geen schermvergrendeling (pincode, wachtwoord, patroon,…) geactiveerd hebt. De ontwikkelaars van Cover werken momenteel wel aan verbeteringen die de app beter moeten doen samenwerken met een eventuele schermvergrendeling.

De app is gratis en zal dat ook blijven. De ontwikkelaars hopen uiteindelijk geld te verdienen door apps te promoten, niet-gebruikte apps onder de aandacht te brengen en de software onder licentie voor telefoonbouwers beschikbaar te maken. Cover is beschikbaar in de Google Play Store voor toestellen die draaien op Android 4.0.3 en hoger.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business