Nieuws

Polar onthult meest complete sporthorloge ooit

De Polar V800 heeft alles in huis voor de meest veeleisende sporters en registreert bovendien al je activiteit, de klok rond.

Polar heeft op CES de V800 onthuld, zijn meest functionele sporthorloge tot nu toe. Hij registreert je fiets-, loop- en zwemsessies en toont na elke sportsessie alle details op het online platform Polar Flow. De Polar V800 heeft zelfs een Running Index die een score geeft aan je aerobe fitheid en je loopefficiëntie. De orthostatische test geeft je dan weer inzicht in je herstelstatus op lange termijn.

De Polar V800 combineert in feite een sporthorloge met de Polar Loop, hun eigen activity tracker. Deze horloge registreert elke beweging, 24u/24u, zodat je van alles op de hoogte blijft.

De horloge is behoorlijk zuinig dankzij een hoog contrasterend zwart/wit-scherm: tot 14 uren trainingstijd, 50 uur in ‘low power GPS mode’ en 30 dagen wanneer de Polar V800 enkel als uurwerk en 24/7 activity tracker wordt gebruikt. Dankzij een barometrische druksensor krijg je een nauwkeurige hoogteregistratie te zien. Het scherm van de horloge is voorzien van Gorilla Glass.

[related_article id=”160734″]

Naast een optionele hartslagmeter (50 euro extra) is ook een optionele running stride sensor apart verkrijgbaar. Een snelheidssensor, een trapfrequentiesensor en power cycling-pedalen voor fietsers zijn eveneens apart verkrijgbaar vanaf half 2014. Alle toebehoren zijn Bluetooth Smart compatibel, inclusief de Polar-hartslagsensor.

De Polar V800 is beschikbaar vanaf april 2014 in het zwart en vanaf mei in het blauw voor een adviesprijs van 399 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business