Nieuws

De meest opvallende smartwatches van het moment

Op CES worden een heleboel nieuwe producten getoond, zowel van bekende fabrikanten als nieuwe spelers. Een overzicht van de meest vreemde smartwatches op de beurs.

Op CES was de trend zonder twijfel draagbare technologie. Activity trackers schoten bijna overal uit de grond, maar rond smartwatches blijft het relatief rustig. Na wat zoeken vonden we toch enkele, niet altijd even geslaagde pogingen.

De Qualcomm Toq is voorlopig nog niet verkrijgbaar bij ons, maar zit boordevol potentieel dankzij het Mirasol-aanraakscherm. Heeft de beste autonomie van alle smartwatches: meer dan 5 dagen. De beste uit dit rijtje.

Voor de liefhebbers die een phablet rond hun pols willen, is er de Pine. Je kan het mini aanraakscherm loskoppelen van de armband. Rampzalig scherm met slechte kijkhoeken, autonomie van amper een dag. Je kan er wel mee bellen!

Meta probeert een stijlvolle smartwatch te presenteren, aan jou om te oordelen of hen dat gelukt is. Heeft qua mogelijkheden veel weg van de Samsung Galaxy Gear.

De smartwatch van Burg met Android. Weinig details bekend, enkel dat het notificaties van Androidsmartphones kan weergeven.

Een analoge klok met een digitaal centrum waar je notificaties van je smartphone kan ontvangen. De Cocita Pop werkt op zowel Android als iOS. Deze smartwatch garandeert je een jaar autonomie met één knoopcelbatterij. We zijn benieuwd…

Credit: Scott Stein/CNet

Ten slotte is er natuurlijk ook voor de nieuwe Pebble Steel een plaatsje weggelegd op de beursvloer en in dit overzicht. De nieuwe versie van de populaire smartwatch met E-Inkscherm komt in een stalen uitvoering en ziet er erg stijlvol uit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business