Nieuws

De miskleunen van CES 2014 in beeld

CES biedt ook plaats aan kleine uitvinders om hun straffe projecten te tonen. Deze vonden we echter niet zo geslaagd...

CES biedt ook plaats aan kleine uitvinders om hun straffe projecten te tonen. Dat leidt soms tot erg geslaagde producten, maar de gadgets in dit overzicht vonden we toch niet zo geslaagd…

Je neemt een tablet mee in de auto, maar je weet niet goed waar je hem moet houden? Daar hebben de uitvinders van Hangatablet iets op gevonden. Eenvoud troef, iets te eenvoudig naar onze mening.

[related_article id=”160734″]

Geen zin om een tablet vast te houden wanneer je in bed kruipt? Met deze houder kan je voortaan handsfree genieten van je tablet.

De Lifelogger camera registreerd alles rondom je, waar je bent, en wat je doet. Alsof de NSA dat al niet genoeg doet voor ons. Misschien gesponsord door hen?

Met de personaliseerbare MyBell kan je je eigen fiets voortaan pimpen om duidelijk hoorbaar doorheen de stad te fietsen. Je kan zelfs een eigen muziekje van 50 seconden programmeren. Ringtones voor je fiets!

Heb je graag geluid maar zie je liever niet de speaker? Deze luidspreker straalt zijn geluid via de gebogen glazen plaat naar de ruimte. Klinkt interessant, maar daarna kan je elke dag dat glas afstoffen. Niet echt praktisch.

’s Werelds kleinste bluetooth-oortje, dat je tevens kan ‘pimpen’ met stickers en vormpjes. Alsof een bluetooth-headset al niet genoeg opvalt…

Wat als een muurprojectie niet spannend genoeg is? Displair heeft daarop een antwoord: luchtprojectie. Bovendien met aanraakscherm. Het beeld zelf is niet bepaald scherp, maar er is wel aanraakbediening. Bijzonder.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business