Nieuws

Handschriftherkenning in Evernote voor Android

Penultimate is Evernotes DNA voor het implementeren van handschriftherkenning in het vlaggenschip van het bedrijf.

Evernote voor Android krijgt een flinke upgrade. De grootste toevoeging is ondersteuning voor handschriftherkenning. Dit is een voortvloeisel uit de overname van Penultimate in 2012.

Deze digitale inkt-app was echter ontworpen met de iPad in het achterhoofd. Het heeft even geduurd, maar nu heeft de tool van Penultimate ook de weg naar Android gevonden.

[related_article id=”158662″]

DNA
Andrew Sinkov, onderdirecteur marketing bij Evernote, schrijft hierover in een blogpost. Hij geeft toe dat het lang heeft geduurd voordat ze precies hadden uitgevogeld hoe ze de software aan de gang konden krijgen. Sinkov laat weten dat Penultimate Evernotes DNA is voor het implementeren van handschriftherkenning in het vlaggenschip van het bedrijf.

Tevens is Evernote bezig geweest allerlei processen te versnellen. Het bedrijf maakte onlangs bekend dat alle servers een upgrade ontvangen hebben, waardoor de synchronisatiesnelheid tot vier keer sneller is.

Verbeteren
Het verbeteren van de Android-app staat als volgende op rol, voornamelijk het aanpakken van de ingebouwde camera staat hoog op de lijst. Naast de bewering dat de app nu twee keer sneller is dan ooit tevoren, belooft Sinkov ook dat deze laatste upgrade alle vertraging verhelpt.

Andere nieuwe functionaliteiten zijn de mogelijkheid om een stuk tekst te markeren of het aanbrengen van links om makkelijk tussen verschillende notities te navigeren.

Bekijk voor een beter beeld van handschriftherkenning in Evernote voor Android het onderstaande filmpje.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business