Nieuws

HP introduceert stiekem nieuwe tablet

HP biedt een vernieuwde versie van de Slate 8 Pro aan. Een business edition die van de recentste Androidversie is voorzien.

HP bracht eind vorig jaar de Slate 8 Pro op de markt. Een tablet die de concurrentie met de iPad Mini en andere 8 inchtablets moest aangaan.

De Slate Pro was voorzien van een Nvidia Tegra 4-processor, een scherm met Gorilla Glass 3 en een resolutie van 1600×1200, 2 GB RAM en een 8 megapixelcamera. Enige minpunt: het besturingssysteem was het net verouderde Android 4.2 Jelly Bean.

Wie up-to-date wil zijn, heeft nu de optie om een andere, maar gelijkaardige tablet te kopen. De Slate 8 Pro Business Edition verschijnt zonder veel lawaai op de markt en heeft Android 4.4 KitKat. Het businessmodel verschilt weinig van de gewone Slate 8 Pro. De specificaties zijn dezelfde met één extra bonus voor de Business-editie: een NFC-sensor. Die ontbrak in de gewone Pro.

[related_article id=”158662″]

Ook in de prijs zien we een klein verschil: de nieuwste Slate is een tiental euros duurder dan de (niet zo veel) oudere versie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business