Nieuws

Amazon wil webshoppen vernieuwen met Dash

Met zijn Dash-toestel zorgt Amazon voor de nieuwste innovatie in internetwinkelen. Bestel een nieuw exemplaar van een apparaat dat je in huis hebt.

Met het zogenaamde Dash-toestel zorgt Amazon voor een innovatie in internetwinkelen. 

De opzet van Dash (zie video beneden) is om het thuisshoppen nog laagdrempeliger maken. Het is een apparaatje dat de grootte heeft van een modale afstandsbediening. Het toestel bevat een een barcodescanner, een microfoon en is te verbinden met wifi.

Het Dash-apparaat biedt voor een gezin de mogelijkheid om producten die uitgeput zijn in huis te scannen. Met behulp van de microfoon kun je die producten ook zelf inspreken. Amazon Dash voegt deze dan automatisch toe aan je boodschappenlijst. Gebruikers kunnen hun Dash-toestel koppelen aan hun eigen wifinetwerk in huis. Hiermee kan na het samenstellen van het boodschappenlijstje alles online besteld worden. Vervolgens rest alleen nog het wachten op de bezorging.

Eerder maakte Amazon het al mogelijk om met behulp van een scanner-app op de smartphone bepaalde producten in te scannen en op die manier een digitaal boodschappenlijstje samen te stellen. Dash is volgens Amazon geen vervanger van deze smartphone-app, maar een aanvulling erop. Voortaan heb je dus geen smartphone meer nodig voor webshopbestellingen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business