Nieuws

LG’s nieuwe vlaggenschip G3 krijgt patrijspoort

LG kan zijn enthousiasme niet inhouden en klapt al uit de biecht over de G3, nog voor de officiële lancering.

LG lanceert dinsdag officieel zijn nieuwe vlaggenschip, de G3, maar het bedrijf is zo enthousiast over het nieuwe toestel dat het niet kan wachten om al het een en ander te verklappen.

Zo verraadt de Koreaanse smartphonegigant dat de G3 een cover krijgt komt waarin een patrijspoort is verwerkt: de Quickcircle Case.

[related_article id=”161563″]

Covers met een rechthoekige opening voor snelle toegang tot je telefoon zijn passé, aldus LG. Via de ronde opening in de hoes van de G3 kunnen gebruikers de basisfuncties van hun telefoon bedienen zoals het afspelen van muziek, nemen van foto’s en telefoneren zonder het volledige 5,5-inchscherm te moeten benutten.

De Quickcircle is volgens de fabrikant zelfs gericht op mensen die er tegenop zien om telkens hun hoesje van voor het scherm weg te halen wanneer ze hun toestel willen gebruiken.

De ronde vorm van de patrijspoort in de Quickcircle is enigszins verrassend en staat in contrast met de smartwatch die LG aan het ontwikkelen is. De G-watch krijgt immers een vierkanten look, terwijl ook hier rond goed mogelijk is, zoals Motorola aantoont met de Moto 360.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business