Nieuws

Update Office for Mac lost problemen Outlook op

Microsoft heeft een kleine update vrijgegeven voor Office for Mac 2011, voornamelijk om problemen binnen Outlook op te lossen. Wanneer de opvolger verschijnt is nog niet bekend.

Microsoft heeft een nieuwe download beschikbaar gesteld voor zijn Office for Mac 2011 cliënt. Het gaat om een kleine update.

De update, 14.4.3, bevat onder meer een handvol oplossingen voor Outlook for Mac. Specifiek zijn dit:

[related_article id=”161452″]

  • Een oplossing voor een probleem dat ervoor zorgt dat Outlook for Mac niet automatisch de verbindingsinstellingen voor de Exchange-server detecteert. In plaats daarvan vraagt het om handmatig gegevens in te voeren, terwijl je via bepaalde proxy"s automatische instellingen binnen kunt halen.
  • Een oplossing voor een probleem dat ervoor zorgt dat Outlook for Mac gedeelde mappen weggooit die zijn toegevoegd via de Open Other User"s Folder-optie als bepaalde fouten zich voordoen op de server.
  • Een oplossing voor een probleem dat ervoor zorgt dat Outlook for Mac constant probeert te verbinden met publieke mappen die uitgeschakeld of verwijderd zijn van de Exchange-server door de beheerder.

De update vereist Mac OS X 10.5.8 of een later en Office for Mac 14.1.0 of een later. De update geldt voor de standalone versies van Office for Mac 2011, maar ook voor de versies die komen via een abonnement op Office 365 Home of Personal.

Volgende versie
Het is niet voor het eerst dat Microsoft een update vrijgeeft voor Office for Mac 2011. Dat gebeurt op regelmatige basis sinds het product is uitgekomen in de herfst van 2010. Microsoft heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de volgende grote update komt voor Office for Mac.

Eerder dit jaar was de verwachting dat de volgende editie van het product voor eind 2014 verschijnt. Nu het Officeteam is gereorganiseerd is en de teams voor Office for Mac en Office for iPad samengevoegd zijn, is het moeilijk te zeggen of de volgende editie van Office voor Mac nog op schema ligt. Dat zou een jaar na het verschijnen van de laatste versie van Office for Windows zijn.

De geruchten die nu rondzingen is dat de volgende uitgave van Office for Windows – zowel de Metro-/aanraakversie als de desktopversie – op de agenda staat voor het voorjaar van 2015.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business