Nieuws

D-Link biedt meer dan AC snelheid via mydlink™

[Partner info] Langzaam maar zeker verovert AC de wereld en dat betekent niet alleen razendsnel draadloos internet, maar ook dat technologiebedrijven nieuwe producten kunnen ontwikkelen die vooral goed werken met snelle, draadloze verbindingen. Aangezien je draadloze netwerk alleen maar belangrijker wordt, heeft D-Link een aantal nieuwe vooruitstrevende hoogstandjes ontwikkeld die je helpen het meeste uit je apparatuur te halen.

D-Link’s nieuwe Wireless AC1900 Dual-Band Cloud Router (DIR-880L) is het vlaggenschip uit D-Link’s AC-router assortiment. De router biedt een extreem snel thuisnetwerk met draadloze snelheden tot 1900 Mbps door zowel de 2,4 als de 5 GHz bandbreedte te benutten. Door gebruik te maken van dual-band-technologie zijn vertraging bij het streamen van HD-beelden en interferentie verleden tijd. De Advanced AC SmartBeam™ van de router leidt het signaal naar moeilijk bereikbare plekken van het huis, zodat je geen last hebt van signaalverlies. De DIR 880L beschikt over een usb 2.0-poort aan de achterzijde, terwijl op de zijkant een razendsnelle usb 3.0-interface aanwezig is. Daarnaast zijn er vier gigabit-ethernetpoorten en een gigabit-wan-poort beschikbaar.

Bovendien is de D-Link DIR-810L te beheren met de gratis mydlink™ Cloud services. Hiermee biedt D-Link gebruikers één cloud-omgeving voor het beheren van al hun mydlink™-producten op afstand, waar en wanneer dan ook. Door het downloaden van de gratis mydlink™ app voor iOS, Android en Windows Phone is een op de router aangesloten USB-opslagmedium te gebruiken als privé-cloud en heb je onderweg altijd toegang tot je documenten, films, foto’s en muziek. Dit maakt de aanschaf van een NAS of ander opslagapparaat overbodig. De voordelen van mydlink™ zijn duidelijk. Alle bestanden worden veilig op eigen hardware opgeslagen, zodat niemand anders toegang heeft. Het toevoegen van meer ruimte is net zo eenvoudig als het inpluggen van een ander USB-apparaat. Met mydlink™ is het beheren van netwerkbestanden, routers en beveiligingscamera’s met je smartphone of tablet eenvoudiger dan ooit.
 

 

Ontdek meer over mydlink

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business