Nieuws

Base vernieuwt tarieven met meer data

Base herziet zijn tariefplannen en voegt een hogere datalimiet toe als antwoord op de toenemende vraag van zijn klanten.

Base past zijn tarieven aan en speelt daarmee in op de vraag van zijn klanten naar meer datavolume en minder vrees voor hoge roamingkosten tijdens het reizen in Europa.

Het B-portfolio van de operator wordt verdeeld over drie categorieën, met tariefplannen voor gebruikers die veel bellen, gebruikers die veel surfen en gebruikers die zowel veel bellen als surfen.

[related_article id=”161563″]

Wie veel belt kan afhankelijk van zijn maandelijks verbruik opteren voor B-9, B-19, B-29, B-19 Base of B-29-Base. Deze abonnementen bieden veel inbegrepen belminuten en onbeperkt sms’en, maar zijn beperkt in datavolume tot maximaal 1 GB.

Wie veel surft kijkt beter in de richting van B-15 of B-25. Deze pakketten bestonden voorheen onder de naam Base Check en bieden respectievelijk 1 GB of 3 GB mobiele data. Daarnaast kan je onbeperkt sms’en en 150 of 360 minuten bellen.

Voor wie veel belt en surft heeft Base B-39, B-49 en B-59. Naast onbeperkt bellen en sms’en bieden deze abonnementen maandelijks 3 tot 5 GB mobiele data. Vanaf B-49 krijg je bovendien een aantal belminuten, sms’en en megabytes inbegrepen om binnen Europa te gebruiken. Eerder lanceerde Base ook al B-Europe, een tariefplan speciaal voor wie praktisch dagelijks reist en communiceert binnen Europa.

De cijfers in de namen van de abonnementen verwijzen telkens naar het maandelijkse bedrag dat je er voor neertelt. Buiten deze bundels betaal je bij Base binnen België 20 cent per belminuut en 3 cent per megabyte, sms’en is altijd onbeperkt. Betaal je liever alleen voor wat je effectief verbruikt, dan kan je terecht bij B-0. In dat geval leg je bij Base 10 cent per sms, 17 cent per belminuut en 3 cent per megabyte op tafel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business