Vision 15: Rittal

(advertorial) In de reeks 'Vision 15' geven een aantal opinion leaders uit de ICT-sector hun visie op hoe zij de komende 15 jaar IT & business zien evolueren.

Naar aanleiding van 15 jaar Smart Business geven wij een aantal "opinion leaders" uit de ICT-sector de kans om hun visie te geven op 15 jaar ICT. Hoe zien zijn IT & business de komende 15 jaar evolueren, en hoe zal hun bedrijf hier op inspelen?

Lydia Nelde, Teamleader Marketing Rittal:

De wereld van de informatietechnologie is complex en vereist vandaag een uitgebreide knowhow van IT-verantwoordelijken en -beslissingsnemers. Technologie staat uiteraard niet stil en blijft zich continu verder evolueren. Wie de IT-evolutie niet volgt, kan enkel constateren dat de onderneming heel snel vast komt te zitten met totaal verouderde infrastructuren. Maar hoe minder men zich zorgen moet maken over dit hele IT-gebeuren, hoe meer men zich kan bezighouden met de eigen core business.

Waar dan de focus leggen? De hedendaagse IT-evolutie kent een heel snelle ontwikkeling maar blijft ook een ingewikkelde aangelegenheid. Er zijn namelijk bijna geen gelijkenissen tussen de doelstellingen van het bedrijf en die van IT. Om aan deze nood te voldoen, worden er op IT-vlak random beslissingen genomen, vaak enkel op korte termijn. Nochtans vormen IT-veranderingen het fundament waarop vele operaties draaien. Ondernemingen beseffen dit maar al te goed en denken vooruitstrevend na over een flexibelere IT, waarbij – op langere termijn – verder gebouwd kan worden.

Rittal, als wereldwijde IT-specialist, weet dat het onderdeel IT in een onderneming onmisbaar is en zoekt hiervoor continu naar eenvoudige maar toekomstgerichte oplossingen. De schaalbaarheid, compatibiliteit en flexibiliteit van alle producten uit haar IT-gamma zijn van ontelbare waarde om efficiëntie te verhogen en telkens opnieuw uit te kunnen breiden. Kortom: lange termijn oplossingen! Hiervoor biedt Rittal al een hele tijd méér dan alleen ‘kasten’ aan en is uitgegroeid naar een leverancier van “totale systeemoplossingen”.

Zo vindt men in het nieuwe en compacte overzicht “De wereld van IT-infrastructuren” uit de Rittal Technologiebibliotheek, waardevolle achtergrondinformatie op IT-vlak. De uitgave biedt zowel basis- en gespecialiseerde informatie als toelichting over normen en voorschriften over IT-infrastructuren. Beslissingsnemers en technici krijgen hiermee een gratis handleiding voor de keuze van de juiste systeemcomponenten en IT-oplossingen.

Naast innovatieve systeemproducten en hun onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden, biedt Rittal vrijblijvend een doorgedreven technische kennis aan. Zo spelen ze in op de IT-markt van vandaag en van de toekomst.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business