Nieuws

VoIP-bellen via WhatsApp nu ook op iPhone beschikbaar

Na een eerste uitrol op Android, is de nieuwe VoIP-functionaliteit van WhatsApp nu ook voor iPhone-gebruikers beschikbaar.

Een aantal weken geleden rolde de populaire chatservice WhatsApp een nieuwe functie uit waarmee gebruikers onderling kunnen bellen via VoIP (Voice over IP). Deze feature was alleen beschikbaar voor Androidgebruikers, maar begint nu ook uit te rollen voor iOS.

Het kan echter zijn dat je nog niet direct van de belfunctie gebruik kan maken, Whatsapp zegt dat het de functie “langzaam uitrolt de komende weken”.

De WhatsApp-update gaat er ook voor zorgen dat de applicatie gaat samenwerken met het Sharing-systeem van iOS 8. Dat betekent dat je eenvoudiger foto"s, video"s, en links en andere content uit apps kan delen middels één knop. Ook komt er de mogelijkheid om meerdere video"s tegelijk te delen, en een snelkoppeling naar je camera.

Je kan de nieuwe versie 2.12.1 downloaden in de App Store. Om gebruik te maken van de nieuwe belfunctie zul je alleen moeten wachten tot WhatsApp de knop omzet voor jouw account.

[related_article id=”161563″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business