Nieuws

Microsoft rolt Office 2016-preview uit voor Windows-gebruikers

Microsoft heeft een testversie van Office 2016 beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. De lancering van het nieuwe kantoorpakket staat gepland voor later dit jaar.

Microsoft heeft een testversie van Office 2016 beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. De preview, die sinds gisteren te downloaden is, is de tweede testversie van Office 2016 voor Windows. De vorige versie was alleen voor ontwikkelaars, terwijl deze door iedereen kan worden geïnstalleerd.

De nieuwe preview is beschikbaar voor zowel Office 365-abonnees, als gebruikers zonder een account. Deze preview blijft op je apparaat geïnstalleerd tot het moment dat Office 2016 officieel uitkomt (dat zal in de herfst van 2015 zijn), of als je hem verwijdert. Wanneer de testperiode eindigt kun je ervoor kiezen een Office 365-abonnement aan te schaffen als dat nog niet het geval is.

[related_article id=”161452″]

De grootste verandering die Office 2016 met zich meebrengt, is naadloze integratie van de OneDrive-cloud. Het wordt makkelijker om bestanden te maken, openen, aanpassen en opslaan, zowel voor individuen als teams. En met applicaties op alle besturingssystemen (ook Android en iOS), wordt het eenvoudig om op elk apparaat je Office-bestanden te gebruiken.

Verder zou de nieuwe Exchange dankzij machine learning je e-mailpatroon moeten kunnen doorgronden, om op die manier je inbox schoon te houden.

Office 2016 zal werken op systemen met Windows 7 of hoger. Mocht je de nieuwe testversie willen proberen, en heb je een oudere versie van Office? Weet dan dat je deze zal moeten verwijderen; twee versies werken niet simultaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business