Nieuws

Realtime vertalen met Skype voor alle Windows-gebruikers

Microsoft heeft de preview van de realtime vertaalfunctie in Skype uitgebreid. Alle Windows-gebruikers kunnen de functionaliteit nu uitproberen.

Al vijf maanden is Skype bezig met het testen van de krachtige vertaalfunctie Skype Translator bij een beperkte groep tester. Nu is er een versie die door alle Windows-gebruikers kan worden uitgeprobeerd.

Dit houdt in dat iedereen nu Skype Translator kan gebruiken om Engels, Spaans, Italiaans en Mandarijn met elkaar te praten, en dit in realtime door Skype te laten vertalen. Tevens worden ook 50 talen ondersteund voor realtime vertaling van geschreven berichten.

De vertaler werkt met een gemodificeerde versie van Skype"s Windows 8-applicatie, om gesproken woorden om te zetten in tekst en vervolgens in audio. De vertaler werkt goed genoeg om een gesprek te houden met iemand die één van bovenvermelde talen spreekt die je niet verstaat.

De Skype Translator-app is vooralsnog alleen beschikbaar voor Windows. Je hebt Windows 8 of hoger nodig om de applicatie te downloaden uit de Windows Store.

[related_article id=”161452″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business