Nieuws

Gelauwerde Belgische game krijgt consoleversie

Het Belgisch Larian Studios zal zijn gamehit Divinity:Original Sin nu ook lanceren op Playstation 4 en Xbox One, in een sterk herwerkte versie.

Divinity: Original Sin, een rpg-game ontwikkeld door het Gentse Larian Studios, krijgt naast zijn pc-versie nu ook een release op Playstation 4 en Xbox One. Die nieuwe ‘enhanced version’ komt er na de zeer goede tot lyrische kritieken die het spel oogstte in binnen- en buitenland.

Divinity grijpt terug naar de recepten van de klassieke rpg (role-playing game) en presenteert deze in een moderne verpakking, met tal van opties en een uitgebreide magische wereld om te verkennen. De nieuwe versie van het spel omvat een herwerkte interface, een co-op optie met split-screen, naast nieuwe quests en een sterk herschreven verhaallijn. De spelpersonages zullen ook volledig ingesproken worden. Gebruikers die het spel op computer al bezitten, zullen kosteloos de nieuwe upgrade krijgen.

Wanneer en waar het spel in de rekken zal liggen, is nog niet zeker. Volgens de aankondiging zal Larian Studios binnenkort een datum vrijgeven op zijn website, en tevens meer informatie onthullen op E3, ‘s werelds grootste gamebeurs die in juni plaats vindt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business