Nieuws

Deze week: Mobiele 10-core-processor in de maak en Belgische uitdager voor Google Inbox

Je smartphone krijgt binnenkort 10 rekenkernen, Google voelt de hete adem van de Belgen en de strijd tegen illegaal downloaden is een gevecht tegen de bierkaai.

De vooruitgang van mobiele SoC’s houdt niet op. Volgend jaar kan je al smartphones met een decacore-processor verwachten. Zowel Qualcomm als Mediatek werken aan de chips, die erg efficiënt zouden zijn.

Het Belgische Easi wil met InboxZero de manier waarop we mails ontvangen heruitvinden. De gratis app heeft heel wat in zijn mars, maar zal dat genoeg zijn om de zware concurrentie te overtroeven?

Het censureren van websites voor het illegaal downloaden of streamen van films en muziek is vrijwel nutteloos. Dat wijst Europees onderzoek uit.

Een bijzonder fietspad in het Noord-Hollandse Krommenie levert zonnestroom. De resultaten na het eerste halfjaar zijn boven verwachting hoog.

De opvolger van Internet Explorer zal een pak veiliger zijn, verzekert het team rond Microsoft browser Edge.

Fabrikanten hebben veel technische redenen waarom vlaggenschipmodellen niet langer ruimte bieden voor een SD-kaartje, maar de uitleg is veel eenvoudiger dan dat.

Base vereenvoudigt zijn abonnementen en houdt nog vier formules over. Het topabonnement biedt 10 GB mobiele data per maand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business