Nieuws

Deze week: Wiekloze windmolens en de gevaarlijkste websites

Een Spaans bedrijf heeft een nieuw soort windmolens zonder wieken ontwikkeld en op welke websites loop je het meeste risico om besmet te worden met malware?

Een Spaanse start-up werkt aan een soort windmolen om elektriciteit te genereren, die geen wieken nodig heeft. Vanaf volgend jaar verschijnen de palen in het wild.

Gokwebsites en pornosites zijn een stuk minder gevaarlijk om te bezoeken dan pakweg commerciële websites, aldus een onderzoek van G Data.

De toekomst van het surfen komt uit Rusland. De Yandex-browser doet Chrome en Firefox er uitzien als Internet Explorer 6, en dat zonder prestatieverlies.

Mobile Vikings wil het telecomlandschap opnieuw door elkaar schudden met een nieuw businessmodel dat gratis bellen, sms"en en surfen mogelijk moet maken.

Twee maanden geleden kreeg elke illegale Windows nog een upgrade naar Windows 10. Daar komt Microsoft nu op terug.

Een basiskennis zoekmachineoptimalisatie is interessant voor iedereen met een eigen blog of website. Deze 10 SEO-termen zijn alvast onmisbaar.

Een nieuwe uitvinding maakt wifi en mobiel internet veel efficiënter, zodat dubbel zoveel toestellen op hetzelfde toegangspunt kunnen en wereldwijde roaming mogelijk wordt.

Wat artiesten en labels overhouden aan muziekstreamingdiensten was lang in een waas van mysterie gehuld. Een gelekt contract tussen Sony en Spotify legt een en ander bloot.

Het kleine broertje van de Surface Pro 3 is lichter, kleiner en minder krachtig, maar ook goedkoper. Wij gingen met de Surface 3 aan de slag.

Staat op jouw pc ook een massa (onnodige) software geïnstalleerd? BCUninstaller maakt in één keer komaf met al die programma"s.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business