Nieuws

Robotslang van Tesla laadt je wagen op

Tesla Motors heeft het prototype van een autolader getoond, welke erg op een slang lijkt en automatisch je auto kan opladen.

teslacharger

Rustig blijven zitten in je wagen met airconditioning, terwijl een robot al het werk doet. Het is een droom voor velen tijdens de warme zomermaanden. Een droom die Tesla nu voor jou in vervulling wilt brengen.

Tesla Motors heeft namelijk een filmpje getoond waarin te zien is hoe een robot zich automatisch met een Tesla Model S verbindt en deze wagen oplaadt. Geen enkele interactie door mensen is hierbij nodig en de robot ziet er ook nog eens buitengewoon leuk uit. De zilveren slangachtige robot ziet er namelijk uit alsof hij recht uit een science fiction-film is gesprongen.

Tesla is al langer bezig met het systematisch uitbouwen van een oplaadinfrastructuur voor zijn klanten. Wereldwijd zijn gratis oplaadstations van Tesla als paddenstoelen uit de grond geschoten. Wanneer je de eerste robots in deze stations zult tegenkomen is nog niet duidelijk, al lijkt het prototype in het filmpje al wel erg soepel te werken.

opladerrobottelechargerteslaWetenschap

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals