Nieuws

Samsung richt zijn nieuwste smartwatch op fashionista’s

In de vorm van een fotoshoot met de nieuwste Samsung smartphones, werd meteen ook het nieuwste smartwatch voorgesteld. Het horloge ademt stijl, de foto’s iets minder.

In het gevolg van koning Galaxy bevindt zich ook een kleinood: de nieuwe Gear S2. Dit nieuwe slimme horloge ziet eruit alsof het veel te duur zal zijn voor de modale mens, maar dat kan ook door de foto’s komen. Rare modellen op rare foto’s – of catwalks – dragen altijd onbetaalbare dingen. Voor een volledig beeld over wat we mogen verwachten, moeten we nog wachten tot september.

We staat het vast dat het nieuwe speelgoed zal draaien op Tizen, het zelfontworpen besturingssysteem van Samsung, Huawei, Panasonic en Intel. Een ietwat vreemde keuze aangezien Android Wear momenteel één van de veiligere keuzes lijkt te zijn, maar het is uiteraard de bedoeling van Samsung om zo onafhankelijk mogelijk te zijn van Google.

Tizen

De gebruikersinterface lijkt echter verdacht veel op dat van de Apple Watch, wat dan weer geen verrassing is. Het ziet er alleszins niet lelijk uit, al mogen we hopen dat het polsbandje makkelijk vervangbaar is. Of en wanneer het bij ons te verkrijgen zal zijn, weten we nog niet. Geïnteresseerden moeten hopen dat Samsung ook dit keer niet vergeet om het vakje ‘verkoop in Europa’ aan te vinken, of we krijgen dezelfde situatie als bij de Note 5.

De overige foto’s van de shoot vind je hier, maar het is op eigen risico.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business