Nieuws

D-Link wordt slimmer, en je huis profiteert mee

Op IFA stelde ook D-Link zijn nieuwe arsenaal aan slimme toepassingen voor. Blikvangers zijn een 1ac wifi-ontvanger en veiligheidssensoren.

Met de nieuwe toestellen wilt D-Link inzetten op het verbinden van toepassingen in uw huis. Ze moeten gebruikers helpen om hun huis te monitoren en de toestellen vanop afstand te bedienen, via een smartphone of tablet. Alles gebeurt zonder abonnementsformule.

Een eerste product is de Home Water Sensor (60 euro) die waterlekkages kan opmerken. De sensor kan makkelijk geïnstalleerd worden in de buurt van een boiler, (af)wasmachine en in de kleder. Deze sensor kan gebruikt worden in combinatie met de Home Siren (50 euro), die beschikt over zes ingebouwde alarmgeluiden om je te waarschuwen in geval van problemen. Deze sirene kan ook gebruikt worden in combinatie met de Door & Window sensors (40 euro). Ben je niet thuis, dan stuurt het de meldingen naar je mobiele app.

Naast de deuren- en ramensensoren zijn er ook nieuwe bewegingsdetectors (42 euro). Het toestel beschikt over een thermometer en een lichtsensor voor de betere beveiliging. Daarnaast is er ook een nieuwe rookdetector §60 euro). Ten slotte is er de nieuwe Connected Home Hub die 80 euro kost, en alle apparaten en sonsoren bij elkaar kan brengen via wifi. Om die wifi goed te laten draaien, brengt D-Link tevens een nieuwe router uit die voorzien is op de nieuwe ac-standaard.

acBeveiligingconnected housed-linkdomoticaifa 2015internet of things

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN