Nieuws

Nieuwe Pebble Time Round is dunste ooit

Pebble was ooit het eerste echte smartwatch dat je kon kopen. Met de Pebble Time Round is het bedrijf al aan zijn vijfde model toe

Pebble wordt volwassen en let op zijn lijn.

De wearable maker onthulde gisteren zijn laatste creatie – de Pebble Time Round, die wordt verkocht als de “dunste en lichtste smartwatch ter wereld” met 7.5 m dik en een gewicht van slechts 28 gram.

“de mooie, altijd-aan, e-paper display camoufleert de slimheid van binnen”, schreef Pebble in een blog post. “Houd met de tijdlijn je dag in de gaten. Laat je telefoon in je tas en breng notificaties, berichten, inkomende oproepen en muziekbediening naar je pols.”

De Pebble Time Round biedt “dagen lange batterijduur” en een snel-laad feature die je een hele dag horloge geeft in een kwartiertje.

Het nieuwe horloge van Pebble komt in verschillende variëteiten. Er zijn bandjes van 20mm en 14mm, in onder andere de kleuren zwart, zilver en rose gold. Ook zijn er leren bandjes te krijgen.

“Pebble Time Round is de perfecte compagnon voor mensen die hun wearable tech bij voorkeur een beetje incognito genieten,” schreef het bedrijf.

De Pebble Time Round, à 249 dollar, is als pre-order beschikbaar. Het horloge zal in november in de schappen liggen in de V.S. en komt begin 2016 naar Europa.

Mensen die een Pebble Time Steel hebben gekocht op Kickstarter, maar de ronde variant liever hebben kunnen hem inruilen. Meer details daarover zijn te vinden op de Help site.

Lees ook onze review van de Pebble Time.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business