Nieuws

OnePlus levert binnen 60 minuten, of gratis

Fabrikant van flagshipkillers OnePlus weet nu ook de aandacht te trekken met een opmerkelijk initiatief.

Coolblue levert vandaag ook op zondag, terwijl het net als diensten als Bol.com bestelde goederen de volgende dag al kan leveren. Wie online shopt, leert dat geduld vandaag de dag zwaar overschat wordt. Het kan altijd nog bonter, en dat bewijst OnePlus. De fabrikant van zelfverklaarde flagshipkillers One en Two heeft namelijk een geweldig plan bedacht om nog eens de aandacht te trekken.

Zoals pizza’s in New York geleverd worden binnen het halfuur, of de klant krijgt hem gratis, zo wilt OnePlus zijn One in de Indiase stad Bengaluru binnen de 60 minuten bij de koper krijgen. Lukt dat de smartphonefabrikant niet, dan krijgt die koper zijn toestel gratis. OnePlus werkt daarvoor samen met Blowhorn, de DHL van India. Geïnteresseerde kopers moeten de app van de koerier downloaden, via het programma bestellen en wachten tot hun aankop goedgekeurd is. Eens die goedkeuring er is, begint de teller te lopen.

Het pilootproject in Bengaluru wordt zo goed als zeker binnenkort ook toegepast in andere grote steden elders in de wereld. Een dergelijke actie moeten we in Brussel echter niet meteen verwachten. Aangezien OnePlus een distributiecentrum heeft in Londen, lijkt die stad wel een goeie kandidaat.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business