Nieuws

Deze week: Nieuwe Windows 10-preview en het einde van plugins

Een nieuwe testversie van Windows 10 brengt de meest drastische wijzigingen sinds de lancering en het einde van plugins komt steeds dichterbij.

Microsoft heeft de verwachte “Threshold 2”-update als preview geleverd voor Windows Insiders. Threshold 2 brengt de meest ingrijpende veranderingen met zich mee sinds de lancering van Windows 10.

De brede uitrol van Android Marshmallow kan beginnen, maar welke apparaten komen in aanmerking voor de update?

Recentelijk heeft Google Chrome de ondersteuning van plugins zoals Java en Silverlight al stopgezet. Ook Mozilla Firefox zegt de technologie vaarwel.

Vorig jaar kreeg de iPhone nog de titel van beste smartphonecamera, maar dit jaar moet hij enkele Androidapparaten voor laten gaan.

De batterij is de flessenhals van alle draagbare technologie. De dingen gaan veel te snel leeg, al kan je hun leven verlengen. Hier lees je hoe.

Wetenschappers weten geen raad met de verschijning van mysterieuze objecten rond een verre ster. Ze nemen voor de tweede keer ooit de ontdekking van een buitenaardse beschaving in overweging.

Naar goede gewoonte rolt Microsoft elke tweede dinsdag van de maand patches uit. Deze keer is er een patch voorzien die een probleem in alle versies van Windows moet oplossen.

.jpg is als extensie voor foto’s bijna even bekend als .doc voor tekstbestanden. Maar waar komt het vandaan en wat brengt de toekomst?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business