Nieuws

Microsoft maakt Surface Book voor gamers

Net voor de lancering van de Surface Book voegt Microsoft nog enkele toestellen toe aan zijn gamma. Met behulp van betere grafische prestaties hoopt het bedrijf ook gamers aan te spreken.

Eerder deze maand werd de komst van een eigen laptop van Microsoft al aangekondigd. Toen waren er nog maar twee modellen bekend, namelijk een basisvariant met een i5 en 8 GB RAM en een duurdere versie met een i7, 16 GB RAM en een aparte grafische kaart. Met een prijskaartje van maar liefst 2.699 dollar is deze laatste variant echter wel erg duur voor mensen die grafische prestaties hoog in het vaandel dragen.

Gamerlaptop

Met de aankondiging van een nieuw basismodel mét grafische kaart richt Microsoft zich dan ook rechtstreeks op deze doelgroep. De laptop bevat net als de basisvariant 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte. Het toestel bevat eveneens een GeForce-chip en zal worden verkocht voor 1.699 dollar, slechts 200 dollar meer dan de basisvariant van de Surface Book. De laptop is dan ook ideaal voor gamers die op zoek zijn naar de ultieme game-ervaring.

Nog even geduld

De verkoop van het nieuwe model zal in de loop van vandaag van start gaan in de Verenigde Staten. In tegenstelling tot de andere modellen was het vooralsnog niet mogelijk het toestel te bestellen. Aangezien de wachttijd voor de andere varianten is opgelopen tot minstens vier weken, is dit dan ook mogelijks het model waaraan je het snelste kan geraken.

Ook een nieuwe top-end Surface Book heeft Microsoft sinds vorige week aan zijn gamma toegevoegd. Dit toestel heeft maar liefst 1 TB opslagruimte, een i7, 16 GB RAM en een grafische kaart. In tegenstelling tot de andere modellen zal deze laptop van maar liefst 3.199 dollar pas vanaf 22 januari beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business