Nieuws

Deze week: Hoe koop je een goedkope laptop en Oculus krijgt prijspunt

We leren je waar je op moet letten bij de aanschaf van een goedkope laptop, en het prijskaartje van VR-bril Oculus Rift is eindelijk bekend.

Ook in 2016 staat de wereld niet stil. Wat brengt het komende jaar? Op wie kunnen we rekenen om ons te verbazen? En wie zal ons teleurstellen? Een vooruitblik.

De solden: een uitstekend moment om een betaalbare laptop op de kop te tikken. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een budgettoestel, en hoe goedkoop kan je gaan?

De nieuwe 802.11ad wifi-standaard staat garant voor straffe prestaties met een ongezien hoge draadloze verbindingssnelheid. TP-Link brengt een eerste compatibele router op de markt.

Ben je de vele boodschappen waarmee Microsoft je wilt overhalen om naar Windows 10 te upgraden beu? Met GWX Control Panel maak je een einde aan het gezaag.

De ondersteuning voor Internet Explorer 8, 9 en 10 loopt op 12 januari op z’n einde. Wie nog van de browser gebruik maakt schakelt dan best over.

Telenet is gestart met het verwittigen van zijn klanten over de nakende prijsverhoging. Abonnementen worden vanaf 14 februari een paar euro’s duurder.

James Lyne wordt wel eens de charismatische ‘superster van security’ genoemd. Samen met ons keek hij vooruit naar 2016 en de trends op gebied van digitale beveiliging.

Tot nog toe was draadloos internet een weinig gesmaakte optie voor het verbinden van slimme toestellen met het internet. Een nieuwe standaard moet dat wijzigen: Wi-Fi HaLow.

Bekende hackergroep 3DM klaagt dat de recentste games gewoonweg te moeilijk zijn om te kraken en heeft schrik van de nabije toekomst.

Wie wil kan de Oculus Rift eindelijk bestellen. De VR-headset wordt in april verscheept en kost net geen 700 euro. Ook de systeemvereisten voor je computer zijn bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business