Nieuws

Deze week: 32 smartphones getest en waarom je tablet overbodig wordt

We hebben deze week maar liefst 32 smartphones en 17 tablets getest, maar stelden ons meteen ook de vraag of je die laatste nog wel nodig hebt?

Aan de stijgende populariteit van de tablet kwam in 2015 een abrupt einde. Sterker nog: het gebruik van de dingen daalt, en dat ten voordele van de smartphone. Dat hield ons niet tegen om tien compacte 7 en 8 inchtablets, en zeven volbloed iPad-rivalen te vergelijken.

We legden 32 smartphones op onze testbank: elf telefoons onder 200 euro, elf toestellen tussen 200 en 400 euro en ten slotte de tien allerbeste smartphones van het moment, met een prijskaartje boven 400 euro.

Sophos verdiende zijn strepen als beveiligingsspecialist in de bedrijfswereld. Het bedrijf giet die kennis nu in een echt gratis antivirusproduct voor thuisgebruikers.

Microsoft belooft Windows-gebruikers tien jaar ondersteuning voor zijn operating systems. Toch maakt het bedrijf drie jaar na de lancering van Windows 8 een einde aan het OS.

Netflix heeft meer categorieën dan de dienst doet uitschijnen. Gelukkig is het eenvoudig om ook tot die verborgen onderverdelingen toegang te krijgen.

In ons professionele leven gebruiken we vaak meerdere simkaarten. Niet elke smartphone biedt daar echter ruimte voor. Met Simore wordt dat toch mogelijk.

De kroniek van een aangekondigd overlijden: Microsoft is gestopt met de ondersteuning van Internet Explorer 8, 9 en 10.

Op CES heeft HyperX een nieuwe supersnelle SSD aangekondigd, die gebruik maakt van NVMe. Wat betekenen die letters, en waarom maken ze je SSD sneller?

Een leven zonder internet, kan je het je nog inbeelden? De gevolgen gaan veel verder dan het wegvallen van Facebook. Wat zou je allemaal moeten missen?

We gingen aan de slag met Remix OS. Het besturingssysteem, dat draait vanop een usb-stick, tovert je laptop om in een heus Androidtoestel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business