Nieuws

Deze week: 25 slechtste wachtwoorden en krijgen we een nieuw Azerty-toetsenbord?

Wat waren de 25 slechtste wachtwoorden van 2015? En Frankrijk werkt aan een nieuwe standaard voor het Azerty-toetsenbord.

In de herfst van vorig jaar ontdekten wetenschappers een vreemd object dat rond een verre ster draait. Na veel speculatie bleken kometen een afdoende verklaring, maar nieuw onderzoek sluit die hypothese opnieuw uit.

In de nabije toekomst zullen nieuwe computer enkel nog werken met Windows 10. Dit komt omdat de processors niet meer compatibel zullen zijn met oudere versies.

Frankrijk wil het Azerty-toetsenbord standaardiseren. Daardoor zullen ook Belgen binnenkort misschien met een nieuw klavier aan de slag moeten.

Welke wachtwoorden kan je maar beter vermijden online? Dit zijn de 25 slechtse wachtwoorden van 2015.

In 2016 wordt het eerste prototype van de Hyperloop gerealiseerd. Deze ‘trein’ zou een topsnelheid hebben van 1.300 km/u.

Moet je in Windows 10 je usb-toestellen nog veilig verwijderen? En waarom dan? Wij zochten het uit.

WhatsApp nadert de kaap van één miljard gebruikers. Dat wordt gevierd: de app is voortaan gratis.

De innovatieve Life Space UX-lijn van Sony heeft een bijzondere projector voortgebracht. Binnenkort iedereen een projector?

De kabels waarmee we onze verschillende toestellen opladen, krijgen heel wat te verduren. Wij geven je enkele tips om ze zo lang mogelijk te laten leven.

Google Tips is Googles nieuwe platform waarmee je allerlei handigheden kan bijleren over Googles diensten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business