Nieuws

LG stelt Quick Cover van G5 voor

We moeten nog meer dan een week wachten voor de G5 uitkomt, maar LG licht al wel een tipje van de sluier op over… het hoesje.

Op 21 februari lanceert LG zijn langverwachte vlaggenschip: de LG G5. De laatste tijd druppelen wel meer nieuwtjes rond de smartphone binnen, maar LG maakt een primeur door nu ook een accessoire voor te stellen vóór het eigenlijke toestel in de rekken ligt.

Het gaat om de Quick Cover case die speciaal voor de G5 ontworpen is. Het hoesje zou alle voordelen bieden van vorige Quick Covers, met een aantal mooie extra’s. Zo is de voorkant semitransparant en gevoelig voor aanraking waardoor je zonder het hoesje te openen bepaalde basisfuncties kunt gebruiken, zoals telefoontjes opnemen en een wekkersignaal afzetten.

Er wordt ook handig ingespeeld op het Always-On scherm dat de G5 meekrijgt; je kan namelijk perfect de tijd, datum en notificaties bekijken door de voorkant van de case. Qua uitzicht wordt meegegeven dat er gebruik wordt gemaakt van een laagje “glossy metalic finish om het gladde en luxueuze gevoel van de cover te maximaliseren”.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business