Nieuws

Nvidia GeForce GTX 1070 nu beschikbaar, Europese prijs bekend

De prijsbewuste broer van de Nvidia GeForce GTX 1080 is nu beschikbaar. We kennen ook ineens de Europese prijzen, maar snel zijn is de boodschap wegens beperkte voorraden.

Eerder deze week namen we de Nvidia GeForce GTX 1070 uitgebreid onder handen, maar toen waren er nog geen Europese prijzen bekend. Nu komt daar eindelijk verandering. De GeForce GTX 1070 komt in twee smaken naar ons:

  • Nvidia GeForce GTX 1070 Founders Edition: 499 euro incl. BTW
  • Nvidia GeForce GTX 1070: 419 euro incl. BTW
[related_article id=”181677″]Belangrijk: het gaat hier om prijzen voor de kaarten van Nvidia zelf. Tal van andere fabrikanten zoals MSI, Asus of EVGA hebben hun eigen varianten met custom coolers en (iets) hogere specificaties dankzij overklokken. Hun prijzen zullen ook elk moment bekend raken nu de GTX 1070-kaarten mogen worden verkocht.

We hebben het al eerder op ZDNet gehad over het nut van de Founders Edition, let daarmee goed op! De prijs van de ‘gewone’ Nvidia GeForce GTX 1070 ligt iets hoger dan bij de introductie van de GTX 970 vorig jaar, maar hij is je geld helemaal waard door de flinke prestatiesprong voor bepaalde gamers.

De GeForce GTX 1070-kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar, maar de voorraad is heel beperkt. Wie snel bestelt, heeft misschien geluk. Al de rest zal geduldig moeten wachten tot de grafische kaart beter leverbaar is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business