Nieuws

Facebook zal handmatig de interessantste events uitkiezen

Een team Facebook-medewerkers zal alle events op het sociale medium overlopen en de interessantste evenementen aan jou voorstellen.

Facebook lanceert in tien grote Amerikaanse steden een nieuwe functie die interessante events bij jou in de buurt zal uitkiezen. Een groep Facebook-medewerkers zal de vele events op Facebook overlopen en de evenementen uitkiezen die interessant zijn en een grote groep mensen aanspreken. Hierdoor zullen duizenden mensen niet plotsklaps opdagen voor een familiefeestje.

De interessante events zullen enige tijd op voorhand worden aangekondigd, waardoor je de kans krijgt om vrienden warm te maken voor een feestje. Je kan echter eveneens de lijst met events doorzoeken op basis van het type en het tijdstip. Zo zal je bijvoorbeeld alle voedsel gerelateerde events van dit weekend kunnen bekijken.

Voorlopig kunnen enkel mensen van Boston, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle en Washington gebruik maken van de nieuwe feature. Ook is het niet mogelijk om je plaats bij de geselecteerde events te kopen, al kan hier in de toekomst natuurlijk nog steeds verandering in komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business