Nieuws

Evernote wordt duurder

De populaire notitie-app Evernote kost voortaan een stuk meer. Ook kent het gratis basispakket meer beperkingen.

Evernote heeft aangekondigd in een persbericht dat het zijn prijzen opdrijft. Vanaf nu dien je 29,99 euro per jaar of 59,99 euro per jaar te betalen voor het Evernote Plus- of Premium-abonnement. Voorheen kosten deze bundels slechts 19,99 en 39,99 euro per jaar.

[related_article id=”180234″]

Het gratis basispakket blijft nul euro kosten, maar zal meer beperkingen kennen. Tot nu toe kon je met Evernote Basic notities synchroniseren tussen zo veel toestellen als je wilde. Voortaan is dit nog maar voor twee toestellen het geval. Iedereen die gebruik maakt van het basispakket op teveel toestel heeft hierover een mail aangekregen. Evernote geeft je minstens 30 dagen de tijd om de nodige aanpassingen door te voeren.

“We nemen veranderingen aan onze prijzen niet licht op. Ons doel is om Evernote continu te blijven verbeteren. We investeren in onze kernproducten om hen krachtiger en intuïtiever te maken, terwijl we ook veel gevraagde nieuwe functies uitrollen,” schrijft Evernote in een blogpost. “Dit vraagt echter een significante investering in energie, tijd en geld. We vragen aan de mensen die de meeste waarde van Evernote krijgen om ons te helpen bij het maken van deze investeringen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business