Nieuws

Pokémon Go landt officieel in België en Nederland

Het populaire mobiele spel Pokémon Go is sinds vandaag beschikbaar in de App Store en de Play Store. Fans hoeven geen omwegen meer te gebruiken om het te spelen.

Pokémon Go is sinds de lancering in enkele landen zoals de VS ontploft tot een wereldwijde rage. Overal ter wereld gaan spelers, jong en oud, met hun smartphone op zoek naar Pokémon verstopt in hun buurt. In België en Nederland staat het spel vandaag al op menig smartphone, hoewel het pas nu echt beschikbaar is.

[related_article id=”183131″]

Wie niet kon wachten kon Pokémon Go al via een omweg krijgen, wat veel mensen deden en nefast was voor de servers van ontwikkelaar Niantic. Dat bedrijf mikt immers op een gefaseerde uitrol. Vandaag is het eindelijk onze beurt. Pokémon Go staat officieel in de Play Store voor Android en de App Store voor iOS.

Voor spelers die het spel al op een andere manier binnenhaalden, verandert er niets. Als zij de app in de Play Store zoeken, zal die als ‘geïnstalleerd’ aangegeven zijn. Voor de rest is het eenvoudiger dan ooit om Pokémon Go binnen te halen.

Androidgebruikers downloaden het spel hier, iPhone-eigenaars hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business